Back to All Events

SUNSET SESSIONS by CORONA

Corona Pepe's Bodega_1200x1200.png

SUNSET SESSIONS by CORONA  

 LÖRDAG 4 AUG
15-23 / Ålder 18+ / fri entré

Vi njuter av sommaren och fångar det bästa i solnedgången. Sunsets Sessions hälsar dig välkommen till en oförglömlig dag den 4 augusti på gräset bredvid Pepe’s Bodega i Båstad. Dansa med oss och upplev en känsla av paradis när du blickar ut över horisonten. Redan från kl 15 kommer tonerna från våra DJs skapa en fantastisk stämning där du kan njuta med dina vänner. Streetfood, bodypainters, artister, stämning och en skön atmosfär! Vi ser fram emot att se dig på Pepe’s den 4/8!

DJ's: 
Chloé Van Rijn
Cavego
Sofia Landgren w/ live music
Sean Bradford w/live vocals

Art:
Art By Rubia Caldeira

Food:
TBA is here!  

Earlier Event: August 4
BRASSEHELG
Later Event: August 11
SOMMARFINAL